Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Chantal
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Dank je wel voor het gesprek vanmorgen rond half tien; het verbrak plotseling maar ik had nog willen zeggen dat ik jou heel verhelderend vond en ook je adviesen om mezelf te behelpen in de onzekerheid goed zijn voor mij. Ik hoop je vaker te mogen spreken.




Ervaring van anoniem met medium Chantal   Ervaring van anoniem met medium Chantal   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Goede kaartlegster, haalt gelijk de juiste informatie naar boven. knap. Ziet alles en voorspelling zijn in het verlengde van wat er aan de hand is en kon ze niet weten. Dus heb ik goede hoop.

lieve groet, San.




Ervaring van San met medium Chantal   Ervaring van San met medium Chantal   Ervaring van San geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal, dankjewel dat je me altijd weer terug in mijn kracht zet.
Wanneer ik bel voel ik die positiviteit en het vertrouwen.
Daarnaast heb je ook veel voorspellingen gedaan die uitgekomen zijn.
Hopelijk zal de laatste ook eindelijk gaan gebeuren.




Ervaring van Natacha met medium Chantal   Ervaring van Natacha met medium Chantal   Ervaring van Natacha geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal ik kon je niet meer bedanken omdat mijn tegoed op was. Dankjewel voor een fijn gesprek weer met jou. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen. Je bent super goed.
Je geeft duidelijke inzichten en bevestigd altijd wat ik voel.
Tot Bellens weer.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, je had gelijk hij ging zelf contact zoeken, dit weekend dit is gisteren avond ook gebeurt je zegde dat hij zich beter in zijn vel voelde klopte ook helemaal. Komende zaterdag gaan we samen iets leuk doen. Ik weet nu dankzij jou dat we een mooie toekomst in zullen gaan. Ik hou je sowieso op de hoogte.

Liefs Leyla
En dank je wel .




Ervaring van Leyla met medium Chantal   Ervaring van Leyla met medium Chantal   Ervaring van Leyla geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Net lieve Chantel gebeld, zonder al teveel prijs te geven zegde ze dingen die ze echt niet kon weten. Ze is oprecht en zeg de dingen die ze ziet. Vol afwachting wacht ik de voorspellingen af lieve Chantal. Je bent zeker meer dan een 10 sterren waard. Zoals ik je daarnet zegde ik bel je volgende week terug.

Liefs Leyla.




Ervaring van Leyla met medium Chantal   Ervaring van Leyla met medium Chantal   Ervaring van Leyla geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Heel aangename persoon om mee te praten. Je stelde me gerust en hopelijk hoor ik nog van hem. En komt je voorspelling uit.




Ervaring van Sonia met medium Chantal   Ervaring van Sonia met medium Chantal   Ervaring van Sonia geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal,

Ik belde je gisteren met de vraag over een goeie vriend van me waarmee al eventjes geen contact meer was. Je verzekerde me dat hij gisteren of vandaag nog contact met me zou opnemen. Ik kon het moeilijk geloven, maar je had helemaal gelijk. Ik hoop dat de verdere voorspellingen van je ook uitkomen.

Dank je wel.




Ervaring van .. met medium Chantal   Ervaring van .. met medium Chantal   Ervaring van .. geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  tja wat zal ik zeggen weer heel goed gezien het was echt geen aantrekkingskracht van mij kant zols jij het zei nu het andere nog blijf vertrouwen houden hoe moeilijk dat ook is trouwe beller.




Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 13 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  lieve chantal weer een voorspelling van jou uitgekomen ook al was die een teleurstelling. Er komt een nieuwe afspraak daar hou ik mij aan vast. Loes.




Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, Alweer een voorspelling van jou uitgekomen. Met heel veel vertrouwen wacht ik op wat jij nog meer gezegd hebt. Maar ik heb geen twijfels meer. Heel hartelijk dank. P.




Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P geplaatst op 27 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal,

Ik heb net de kans gehad om je telefonisch te laten weten dat je voorspellingen helemaal aan het uitkomen zijn zoals je zei. Ongelooflijk. Ben je heel dankbaar dat je bent blijven volhouden, ondanks mijn ongeloof. Je bent zeer goed in wat je doet, en blijft altijd even eerlijk en zuiver. Om deze reden ook nog dit berichtje in de hoop dat andere mensen die eerlijke voorspellingen willen, bij jou terecht kunnen komen.

Veel liefs.




Ervaring van .... met medium Chantal   Ervaring van .... met medium Chantal   Ervaring van .... geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal ik spreek je al een geruime tijd en je bent altijd oprecht en je voorspellingen zijn erg goed. Dankbaar voor jou op deze lijn.

Liefs R (moeilijke naam je weet wel wie ;) .




Ervaring van R met medium Chantal   Ervaring van R met medium Chantal   Ervaring van R geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal is helemaal top. Ten eerste, een uitermate vriendelijke dame en zeer behulpzaam. Verder is ze heel erg zuiver en heeft het gewoon altijd bij het juiste einde. Het klopt gewoon allemaal. Lieve groetjes.




Ervaring van Roswita met medium Chantal   Ervaring van Roswita met medium Chantal   Ervaring van Roswita geplaatst op 19 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, hij heeft inderdaad vandaag gebeld zoals jij mij had gezegd. Nu hoop ik dat de rest van de voorspelling snel uitkomt. Heel hartelijk dank.




Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P met medium Chantal   Ervaring van P geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Dankjewel Chantal. Je was duidelijk kort en krachtig, geen lange verhalen. Je geeft antwoord op mijn vraag, benoemd nog iets waar ik van dacht wow dat ze dat weet. Je geeft nog iets informatie en klaar, zo hoort het. Ik hou je op de hoogte. Grt. J.




Ervaring van J. met medium Chantal   Ervaring van J. met medium Chantal   Ervaring van J. geplaatst op 29 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Je hebt gelijk gehad de volgende dag gechat met elkaar, Ik spreek je snel weer.




Ervaring van MN met medium Chantal   Ervaring van MN met medium Chantal   Ervaring van MN geplaatst op 28 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, hierbij de beloofde recensie als het uit zou komen wat jij voorspelde. Meneer heeft idd contact gezocht met mij met als resultaat een telefoon gesprek van acht uur. Haha. Ik heb nu alle vertrouwen in alle andere voorspellingen die jij doet. Super bedankt en tot horens weer. Liefs, F .




Ervaring van FF met medium Chantal   Ervaring van FF met medium Chantal   Ervaring van FF geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, namens mijn vriendin een dikke pluim. Zij heb inderdaad een nieuwe baan en zo snel, wat jij door kreeg. Meer dan vijf sterren waard. Een trouwe beller.




Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 1 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve chantal
Weet niet goed hoe ik moet beginnen, dus begin maar met het woord ongelofelijk.
Heb je 2 weken geleden voor het eerst gesproken, daar gaf jij specifieke details in, die idd zijn gebeurt. Heb je van de week weer gebeld, omdat ik over die details bloednerveus en heel angstig was en bleef maar ratelen en je was zo lief en voorspelde dingen waarvan ik dacht dat dat echt niet zo op die manier zou gaan gebeuren, maar alles maar dan ook echt alles, is precies zo gegaan zoals jij voorspelde.
Voor mij geen ander medium meer. Vanaf nu ben jij mijn BFF haha je bent echt geweldig.
Spreek je gauw weer en heel erg bedankt.
Dikke knuff.




Ervaring van Ratelaartje met medium Chantal   Ervaring van Ratelaartje met medium Chantal   Ervaring van Ratelaartje geplaatst op 26 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal,

Ik heb je ongeveer een maand geleden gesproken over werk. Je deed een voorspelling en het leek voor mij te mooi om waar te zijn. Stiekem geloofde ik het niet. Desondanks is het toch uitgekomen. Precies zoals je had gezegd en binnen de gegeven tijd. Ik heb je beloofd om het te laten weten, dus bij deze.

Ik heb je zojuist gesproken met een geheel andere vraag en je hebt opnieuw een voorspelling gedaan. Ik ben benieuwd. Zodra het uitkomt, laat ik het je meteen weten.

Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Je hebt dan toch gelijk gekregen en je zag dit vandaag al voordat ik het je verteld had, wat er gebeurt is.
Eindelijk na al die tijd. Kijk uit naar de rest.




Ervaring van N met medium Chantal   Ervaring van N met medium Chantal   Ervaring van N geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal is super duper goed. Echt een aanrader. Dankjewel Chantal. X .




Ervaring van K met medium Chantal   Ervaring van K met medium Chantal   Ervaring van K geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Dank je wel. Jij zag het ook goed, contact lag dichtbij zei jij steeds en idd gisteren contact gehad en heel positief ook zoals je zei. De vooruitzichten zien er ook goed uit en hier vertrouw ik zeker op. Liefs, F.




Ervaring van F met medium Chantal   Ervaring van F met medium Chantal   Ervaring van F geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Jeetje Chantal weer gelijk gehad heb inderdaad hulp gekregen ivm mijn belasting. Je bent meer als de sterren van de hemel waard. Loes.




Ervaring van Loes met medium Chantal   Ervaring van Loes met medium Chantal   Ervaring van Loes geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Je had het goed gezien m,n belasting man gaat mij helpen. Hoop op wat je ziet goed komt. Loes




Ervaring van loes met medium Chantal   Ervaring van loes met medium Chantal   Ervaring van loes geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Oh lieve Chantal je hebt helemaal gelijk gehad. Je gaf aan dat het nog wel een pittig gesprek zou worden maar goed zo komen nog diezelfde avond. Hoewel ik er erg bang voor was heb je helemaal gelijk gehad. We zijn er samen uitgekomen en gaan samen verder nog sterker dan we stonden. Dankjewel.




Ervaring van Sam met medium Chantal   Ervaring van Sam met medium Chantal   Ervaring van Sam geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Vorige week sprak ik u over een bepaald persoon. Heel vaak kwam er contact nadat ik u had gesproken. Zo ook weer deze keer. Donderdag appte hij. En binnenkort spreken we af. Ben benieuwd of dan ook uitkomt wat u vertelde. Bijna te mooi om waar te zijn.




Ervaring van A met medium Chantal   Ervaring van A met medium Chantal   Ervaring van A geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lang geleden met Chantal gesproken. Toen had ze het ook precies goed. Vandaag heeft ze gezegd wat er komen gaat. Als ze weer gelijk heeft ben erg benieuwd. Alles wat ze verder zei klopte precies. Zie het vanzelf komen. Zal het zeker laten weten. De geheime liefde binnenkort niet geheim meer. Zou geweldig zijn.




Ervaring van A met medium Chantal   Ervaring van A met medium Chantal   Ervaring van A geplaatst op 21 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Superleuke vooruitzichten Chantal met Opperhoofd, haha

Laat je nog weten,

Fijn weekend .




Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal je had het heel goed gezien was inderdaad zo er uit bij de kaakchirurg.
Nu nog het andere hoop dat het snel komt vaste beller van je loes.




Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni met medium Chantal   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal super wat is uitgekomen hoop de rest ook snel.
Het koffiemeisje xx




Ervaring van J met medium Chantal   Ervaring van J met medium Chantal   Ervaring van J geplaatst op 22 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  lieve chantal je had het heel goed gezien het blijf bij, het oude wat betreft mijn geld.
Nu hoop ik dat het andere ook goed komt want ik blijf bellen je geef mij veel vertrouwen, een vaste beller.




Ervaring van lola. met medium Chantal   Ervaring van lola. met medium Chantal   Ervaring van lola. geplaatst op 22 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Jij bent echt een lieverd, zo gedetailleerd en hoopvol, laat je zeker nog weten.




Ervaring van Happy met medium Chantal   Ervaring van Happy met medium Chantal   Ervaring van Happy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve chantal,
Wat heb jij een hele aangename stem om naar te luisteren, en zo vlotjes was je alles aan het vertellen in die 10 minuten dat ik je aan de lijn had.Ik was echt verrast over wat je zei. Zal zeker iets laten weten.A.




Ervaring van A met medium Chantal   Ervaring van A met medium Chantal   Ervaring van A geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden