Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Evs
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Geweldig helder en vriendelijk consult gehad. Op alle punten accuraat en correct. Je hebt me geholpen dingen in perspectief te plaatsen, waardoor je me handvatten gegeven hebt. Dank je wel. F.




Ervaring van Francoise met medium Evs   Ervaring van Francoise met medium Evs   Ervaring van Francoise geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Het is een hele lieve vrouw die zeker die gave heeft. En het op een hele duidelijke manier overbrengt zoals het moet.




Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Fijn gesprek gehad, begrijpt waar het omgaat. En neemt de tijd voor jou en je verhaal.




Ervaring van M.dam met medium Evs   Ervaring van M.dam met medium Evs   Ervaring van M.dam geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Evs geeft duidelijke uitleg over belangrijke onderwerpen. De psycholigische inzichten hebben mij verder op weg geholpen.




Ervaring van Mathijs met medium Evs   Ervaring van Mathijs met medium Evs   Ervaring van Mathijs geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Wow, zo mooi en zo helder wat de situatie beschreven dat ik er kippenvel van kreeg.
Dank je voor dit verhelderend gesprek en voor de rust die er mee terug gegeven hebt.
Een absolute aanrader.




Ervaring van Peter met medium Evs   Ervaring van Peter met medium Evs   Ervaring van Peter geplaatst op 9 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Evs is een topper.




Ervaring van E met medium Evs   Ervaring van E met medium Evs   Ervaring van E geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Heel hartelijk dank Evs voor het fantastische gesprek dat wij mochten hebben. Mooi, duidelijk no-nonsens en raak. Het universum zichtbaar aan het werk. Liefs iris.




Ervaring van iris met medium Evs   Ervaring van iris met medium Evs   Ervaring van iris geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Evs jii bent een geweldig dame.
Heel blij dat ik jou aan de lijn had deze avond.
Ik viel bijna van mijn stoel toen je zelf begon over mijn kleine meid.
Ik bel jou zo snel mogelijk terug.
Wens jou nog een heel fijne avond.

Bezorgde mama.




Ervaring van Fm met medium Evs   Ervaring van Fm met medium Evs   Ervaring van Fm geplaatst op 29 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Lieve Evs, bedankt voor het fijne gesprek. Hopelijk mag ik u heel gauw weer bellen.




Ervaring van Orchidee met medium Evs   Ervaring van Orchidee met medium Evs   Ervaring van Orchidee geplaatst op 8 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Je hebt me veel duidelijkheid gegeven. Je kon alles heel goed plaatsen en de dingen klopten die je me vertelde. Ik hoop aan de slag te gaan en een manier te vinden om dit alles snel achter me te laten. Erg bedankt.




Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Heel erg bedankt. Zeer helder gesprek en precies waar ik inzit en moet doen. Dank.




Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Ik ben blij met de kaartleggingen bij evs. Ze geeft duidelijke uitleg en ik heb veel inzicht gekregen in mijn situatie.




Ervaring van Anthony met medium Evs   Ervaring van Anthony met medium Evs   Ervaring van Anthony geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Evs geeft heel duidelijke informatie waarvan ik voel dat het kan kloppen. Een aanrader.




Ervaring van Hilde met medium Evs   Ervaring van Hilde met medium Evs   Ervaring van Hilde geplaatst op 2 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Lieve evs wat een gesprek, eens iets helemaal anders dan de meeste op de lijn hier gebruiken. Was heel aangenaam en leerrijk om jou bezig te horen, duidelijk informatie. Ik kan jou iedereen aanraden. Gewoon top. Zoveel raakpunten en herkenningen, en goede raad die we zeker gaan opvolgen, grtjs Emiel en Angelique.




Ervaring van angelique met medium Evs   Ervaring van angelique met medium Evs   Ervaring van angelique geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Lieve EVS, Dank voor dat fijne gesprek met jou. Wat heb jij een mensenkennis. Er zat heel veel waars in wat je zei terwijl je dat niet kon weten. Ik was boos, toch had je geduld met mij en toen ik had opgehangen besefte ik dat ik helemaal rustig was geworden, door jou. Ik ben echt blij dat ik jou gebeld heb. Superbedankt en zeker tot een volgende keer.




Ervaring van PvdV met medium Evs   Ervaring van PvdV met medium Evs   Ervaring van PvdV geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Dankje voor je Reading, is me veel duidelijk geworden over de chemie, tussen mij en mijn ex k. De innerlijke stukken van mij en mijn ontwikkeling in dit proces, veel duidelijkheid gekregen in accepteren en loslaten. Jeroen.




Ervaring van Jeroen met medium Evs   Ervaring van Jeroen met medium Evs   Ervaring van Jeroen geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Dank je

Evs is geduldig en luistert goed naar je vraag. Ze onthoud je ook en is eerlijk in haar waarnemingen.




Ervaring van Voetbalmoeder met medium Evs   Ervaring van Voetbalmoeder met medium Evs   Ervaring van Voetbalmoeder geplaatst op 29 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Dank je wel voor de uitleg. Ik ben er heel blij mee. Het was duidelijk, uitgebreid en je gaf hele goede inzichten. Wat een opluchting.




Ervaring van Asje met medium Evs   Ervaring van Asje met medium Evs   Ervaring van Asje geplaatst op 4 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Hele positieve ervaring met Evs. Ik heb inzicht gekregen in meerdere situaties. Zeker een aanrader.




Ervaring van P met medium Evs   Ervaring van P met medium Evs   Ervaring van P geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Ik vind Evs de moeite waard. Goed gesprek gehad. Op een gegeven moment echt rake dingen gezegd die ze niet kon weten. Nu wachten op haar voorspelling.




Ervaring van A met medium Evs   Ervaring van A met medium Evs   Ervaring van A geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden