Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Jouw adviezen en inzichten zijn helder en duidelijk je bent een enorme troost geweest in mijn moeilijke dagen. Door jou heb ik mijn huwelijk kunnen redden daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali, Ik vind je geweldig Ervaar jouw consulten als een enorme steun. Na een gesprek met jou kan ik er weer tegen aan. Voel me ontzettend thuis bij jou, je bent een mooi mens met een pure ziel met een bijzondere gave je bent een absolute aanrader.

Groetjes tot bels Natalie.




Ervaring van Natalie met medium Gazali   Ervaring van Natalie met medium Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ik bel Gazali al jaren x op x komen zijn voorspellingen uit het is een kanjer in zijn vak heb dit x weer het volste vertrouwen
dank voor alles.




Ervaring van Anne met medium Gazali   Ervaring van Anne met medium Gazali   Ervaring van Anne geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve lieve Gazali wil je bedanken voor al je hulp en de mooie gesprekken van de afgelopen jaren. Ik wens jou een fantastisch 2022 tot volgend jaar.
Liefs Marianne.




Ervaring van Marianne met medium Gazali   Ervaring van Marianne met medium Gazali   Ervaring van Marianne geplaatst op 30 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is een topper onder de mediums
wat een aanwinst.




Ervaring van Linda met medium Gazali   Ervaring van Linda met medium Gazali   Ervaring van Linda geplaatst op 21 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali,

Bedankt voor je mooie consult
ik heb je vaker mogen spreken, en wat je ook zegt komt uit. Jou stem geeft zoveel rust en je geeft het juiste advies, waardoor ik kan richten op het positieve.
Bedankt voor je alles en tot snel.

Liefs van Karin.




Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is een engel legt alles goed uit, vaak met humor en soms ook wel pittig. Hij is vaak het zonnetje in de donkere dagen, je kunt er een heerlijk gesprek mee voeren. En zijn voorspellingen komen uit, kortom een aanrader.




Ervaring van Sabin met medium Gazali   Ervaring van Sabin met medium Gazali   Ervaring van Sabin geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali doet zijn werk heel accuraat zijn readings kloppen tot aan de puntjes is altijd heel verhelderend en de voorspellingen komen uit.

Lieve groet van Jane.




Ervaring van Jane met medium Gazali   Ervaring van Jane met medium Gazali   Ervaring van Jane geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Top consult heel tevreden. Wat je gezegd hebt is vorige week uitgekomen.




Ervaring van Pat met medium Gazali   Ervaring van Pat met medium Gazali   Ervaring van Pat geplaatst op 5 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Hallo Gazali, ik heb je net gebeld betreft enkele maanden terug, er ging contact komen, is ind gebeurt, nu nog de rest van de voorspelling alvast bedankt.




Ervaring van Martine met medium Gazali   Ervaring van Martine met medium Gazali   Ervaring van Martine geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Wilt de u de waarheid horen van iemand die niet om de pot heen draait. En dat uw voorspellingen uitkomen, bel Gazali.




Ervaring van super tevreden klant met medium Gazali   Ervaring van super tevreden klant met medium Gazali   Ervaring van super tevreden klant geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  De beste, zuiverste en de eerlijkste op de lijn. Ik ben zelf ook spiritueel, ondanks dat ik er niks mee doe. Ik heb al heel veel mediums gesproken en gezien zowel in binnen als buiten land. Gazali is top.




Ervaring van Salma met medium Gazali   Ervaring van Salma met medium Gazali   Ervaring van Salma geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, Dankjewel voor je super mooie woorden, eindelijk na zo een lange tijd heb ik weer contact met T en heb een nieuwe baan. Het gaat een stuk beter met mij zoals je voorspeld had. Ik zag het echt niet aankomen maar je bleef maar zeggen let maar op het komt zeker goed met jou. Je bent een ware medium met veel geduld en een echte vriend aan de lijn,
ik wens jou en je katten veel liefde en hoop je vaker te mogen spreken in de toekomst.

Dikke kus van
Annabel.




Ervaring van Annabel met medium Gazali   Ervaring van Annabel met medium Gazali   Ervaring van Annabel geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Zo zuiver en inspirerend niet zweverig maar down to earth hij had het tot het rechte eind. Ik ben erg tevreden dank voor je onvoorwaardelijke steun.

Liefs Wendy.




Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 1 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Hoi Gazali we hebben een top gesprek gehad het doet met goed om je te spreken je hebt met vaak genoeg geholpen met veel resultaat.
Ik bel je zeker nog terug tot snel xx.




Ervaring van Liesbeth met medium Gazali   Ervaring van Liesbeth met medium Gazali   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dankjewel Gazali, voor je heldere uitleg. Je klare blik en rustige stem. Zonder oordeel. Ik vond het erg prettig. Dankjewel.




Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 16 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Het was heel bijzonder om je te spreken. Dankjewel voor je tijd en geluld had het echt nodig zo een gesprek. Mijn hart is opgelucht.




Ervaring van Dan met medium Gazali   Ervaring van Dan met medium Gazali   Ervaring van Dan geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali, we spreken elkaar een langere tijd het voelt heel vertrouwd, je bent oprecht met je voorspellingen. Je weet alles duidelijk uit te leggen jou voorspellingen kloppen,
en je bent een zeer betrouwbaar medium.

Lucienne.




Ervaring van Lucienne met medium Gazali   Ervaring van Lucienne met medium Gazali   Ervaring van Lucienne geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ik had je vorige x gesproken alles klopt als een bus veel is uitgekomen dankjewel voor je eerlijke reading.




Ervaring van Inna met medium Gazali   Ervaring van Inna met medium Gazali   Ervaring van Inna geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dank voor je fantastische reading. Ik ben er helemaal opgelucht door. De vorige keer had je ook gelijk, ik heb er 100 procent vertrouwen in.




Ervaring van Sunny met medium Gazali   Ervaring van Sunny met medium Gazali   Ervaring van Sunny geplaatst op 9 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Een meester in zijn vak. Heel mooi uitgelegd dank je voor je antwoorden.




Ervaring van Alexsandra met medium Gazali   Ervaring van Alexsandra met medium Gazali   Ervaring van Alexsandra geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali, zoals beloofd zou ik een berichtje achterlaten zodra uw voorspelling is uitgekomen, dus bij deze. Bizar hoe goed u kunt invoelen. Ook dank voor de handvatten. Ik heb er veel aan gehad.




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Hoi Gazali, ik belde je in mei met 2 vragen en toen was ik er twijfelachtig over. Sinds kort zijn je voorspellingen uitgekomen en ik stond er helemaal versteld van. Het is zeker de moeite waard om je te bellen, het was een adembenemend gesprek, met grote dank voor alles.




Ervaring van Lisa met medium Gazali   Ervaring van Lisa met medium Gazali   Ervaring van Lisa geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Bedankt voor je super mooie consult.
Ik was verrast wat je allemaal door kreeg, zonder enige info wist je de man te omschrijven waar ik stapel gek op ben. En zoals belooft zou ik een berichtje achterlaten zodra er iets uitkwam nou bij deze.
Dank dat je er bent en mij en velen anderen het vertrouwen geeft.




Ervaring van Claudia met medium Gazali   Ervaring van Claudia met medium Gazali   Ervaring van Claudia geplaatst op 1 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is de enige medium die het zag, een breuk voor ons in de toekomst. Toen wou ik het niet geloven en hij zei heel duidelijk, dat hij er niks anders van kon maken. En nu is het zo ver dat wij in een scheiding liggen. Bel Gazali om de waarheid te horen sprookjes verhalen daar doet hij niet aan ik voel me enorm ondersteund dank voor alles.




Ervaring van Anneke met medium Gazali   Ervaring van Anneke met medium Gazali   Ervaring van Anneke geplaatst op 26 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Hoi Gazali,

Wat heb jij een bijzondere gave.
Daarbij treed je behoorlijk in details.
Ik was behoorlijk in paniek nu voel ik me een stuk beter. Wederom bedankt voor je waardevolle inzichten.




Ervaring van Chantal met medium Gazali   Ervaring van Chantal met medium Gazali   Ervaring van Chantal geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, toen ik jou voor het eerst belde stond ik weer helemaal in mijn kracht.
En het was een heel fijn gesprek al mijn vragen die zijn beantwoord. De reading voelde ontzettend goed aan, het is zeker nogmaals de moeite waard om je terug te bellen. Je bent een fantastische lieve man die zijn werk met liefde uitvoert dankjewel voor alles.

Jeannine.




Ervaring van Jeannine met medium Gazali   Ervaring van Jeannine met medium Gazali   Ervaring van Jeannine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dear Gazali, Je hebt mij een helder beeld gegeven van mijn toekomst,
en advies gegeven hoe hier mee om te gaan. Ik voel me altijd positief geladen na ons gesprek. Je zult nog vaker van me horen.

Liefs van, Melinda.




Ervaring van Melinda met medium Gazali   Ervaring van Melinda met medium Gazali   Ervaring van Melinda geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Het was ontzettend fijn om je gesproken te hebben, het was zeer verhelderend. Omtrent je voorspellingen heb je vaker gelijk gehad en daarom heb ik er heel veel vertrouwen in. In 1 woord ben je spectaculair topper ga zo door. Ik ga je zeker nog vaker bellen.

Het aller beste toegewenst van,

Jennie.




Ervaring van Jennie met medium Gazali   Ervaring van Jennie met medium Gazali   Ervaring van Jennie geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali
Ik kan wel hele texten gaan schrijven.
Maar je bent de beste op deze lijn.
Duidelijk zuiver en geduldig. Alles klopt wat je zegt.
Dank je wel voor alles

Heel veel liefs van T.




Ervaring van T. met medium Gazali   Ervaring van T. met medium Gazali   Ervaring van T. geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is zuiver en oprecht, draait er niet omheen. Het is een top medium, wat is voorspeld is uitgekomen. Ik heb veel mediums gesproken maar Gazali is echt een uitblinker.




Ervaring van Rachel met medium Gazali   Ervaring van Rachel met medium Gazali   Ervaring van Rachel geplaatst op 29 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Wat een lieverd, ik word altijd rustig van Gazali. Altijd echt heel fijn om met hem te praten hij voelt de dingen heel goed aan en het komt ook uit. Echt een lief zuiver medium die meer dan vijf sterren waard is. Tot gauw weer lieve Gazali.




Ervaring van V met medium Gazali   Ervaring van V met medium Gazali   Ervaring van V geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Bedankt voor je mooie voorspelling, heb er vertrouwen in. Je hebt mij nooit teleurgesteld, vind het fijn om met je te spreken. Ontzettend bedankt voor alles zodra ik je nodig heb, dan hoor je me weer.

Liefst, Jacqueline.




Ervaring van Jacqueline met medium Gazali   Ervaring van Jacqueline met medium Gazali   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Het heeft een tijd geduurd, alles maar ook echt alles komt letterlijk uit. Wat je tot nu toe hebt voorspeld hebt.




Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Zo mooi om weer te kunnen praten en zo.
Super mooie dank.
Ik ben veel wijzer geworden
Gewaardeerd XO .




Ervaring van 27 mrt rond 18:30 met medium Gazali   Ervaring van 27 mrt rond 18:30 met medium Gazali   Ervaring van 27 mrt rond 18:30 geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden