Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Lady-Ly
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Lieve Lady-Ly, wat een prachtige getuigenis heb jij mij gegeven.
Woorden schieten mij te kort.
Ben er nog stil van.
Hartelijk dank daarvoor.
Liefs, TT.




Ervaring van Trees met medium Lady-Ly   Ervaring van Trees met medium Lady-Ly   Ervaring van Trees geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Heel fijn open gesprek en kon zeer goed invoelen op situatie en personen. Ik bel haar zeker nog eens.




Ervaring van Sanne met medium Lady-Ly   Ervaring van Sanne met medium Lady-Ly   Ervaring van Sanne geplaatst op 4 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Dank je wel lieve Lady-Ly voor jouw antwoorden en jouw raadgevingen. Ik zou uren kunnen praten met jou, geloof heel sterk in jou. Bel je zeker nog terug, vele groetjes, Francine.




Ervaring van Francine met medium Lady-Ly   Ervaring van Francine met medium Lady-Ly   Ervaring van Francine geplaatst op 8 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Lieve Lady-li,
Dank je wel voor je gesprekken. Hetgeen je voorspeld had is uitgekomen. Ik vind het fijn om met je te praten. Je straalt rust uit en stelt me gerust. Je legt de siuaties goed uit en kan de betrokken personen excact beschrijven. Ik zal u zeker nog bellen.




Ervaring van Anoniem met medium Lady-Ly   Ervaring van Anoniem met medium Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Was het enigste medium die het correct gezien had dat mijn dochter niet ging slagen voor het examen. Aangename dame om mee te praten.




Ervaring van anoniem met medium Lady-Ly   Ervaring van anoniem met medium Lady-Ly   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Dank je wel voor de heldere en zuivere uitleg en inzichten. Met de nodige humor heb je me wijzer gemaakt. Je voelde de situatie zuiver aan en wist goed te verwoorden wat er speelt. Ik hoop je zeker weer te spreken. Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Lady-Ly   Ervaring van Anoniem met medium Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Zeer lieve vrouw en ziet alles goed. Enorm bedankt. Alles klopte.




Ervaring van D. met medium Lady-Ly   Ervaring van D. met medium Lady-Ly   Ervaring van D. geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  En super lieve dame ze brengt je tot rust en kan de situatie goed inschatten zonder veel zelf te zeggen meer dan 5 sterren waard.

Dikke knuffel de zenuwachtige, je weet wel wie xxx.




Ervaring van Sandra met medium Lady-Ly   Ervaring van Sandra met medium Lady-Ly   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Ik vroeg een algemene legging en waw de antwoorden had ik direct. Twijfel niet en bel.




Ervaring van Weegschaal met medium Lady-Ly   Ervaring van Weegschaal met medium Lady-Ly   Ervaring van Weegschaal geplaatst op 14 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Ze weet de situatie perfect in te schatten. Haar antwoorden zijn zeer duidelijk en correct. Ik ben heel dankbaar dat ik haar heb leren kennen.




Ervaring van Ben met medium Lady-Ly   Ervaring van Ben met medium Lady-Ly   Ervaring van Ben geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Super vriendelijke vrouw die de dingen die spelen heel goed aanvoelde. Ze is eerlijk en geeft goede adviezen mee. Ik bel haar zeker weer.




Ervaring van P met medium Lady-Ly   Ervaring van P met medium Lady-Ly   Ervaring van P geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Ik vroeg haar betreft mijn werk.
Zij zag dat ik hier geen uitdaging meer in heb en wist te vertellen dat ik uiteindelijk iets wil uitdiepen wat mij nu bezig houdt en hiervan mijn beroep ga maken.
Heel goed gezien.




Ervaring van Anita met medium Lady-Ly   Ervaring van Anita met medium Lady-Ly   Ervaring van Anita geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Super lieve vrouw zeer tevreden alles wat ze zegt klopt.
TOP TOP TOP .




Ervaring van C met medium Lady-Ly   Ervaring van C met medium Lady-Ly   Ervaring van C geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden