Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Lola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hallo lola heb je gesproken ik hoop dat alles zo snel uitkomt als de vorige keer was een fijn consult niet langdradig je zat er weer pal bovenop ook war je nog niet wist xxxx.




Ervaring van Stier met medium Lola   Ervaring van Stier met medium Lola   Ervaring van Stier geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hoi Lola,

Zojuist heb ik je gesproken ik had 1 vraag en jij gaf kort en duidelijk aan dat er een nieuwe start komt. Ik hoop dat de voorspelling uitkomt en zodra deze uitkomt zal ik zeker een getuigenis plaatsen. Bedankt.




Ervaring van anoniem met medium Lola   Ervaring van anoniem met medium Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve lola
Je voorspellingen komen 1 voor 1 uit ik wacht nog op de laatste met smart als alles zo gaat als de rest heb ik gauw een feestje , vindt het super hoe jij al medium in je kracht staat en niet langdradig bent maar hoppa zoals het is xxx moon.




Ervaring van Moon met medium Lola   Ervaring van Moon met medium Lola   Ervaring van Moon geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola . De hereniging is vannacht gebeurd dus binnen 6 uren je bent uniek je bent alle sterren die er bestaan waard nr 1 op de lijn ga zo door.




Ervaring van Blue met medium Lola   Ervaring van Blue met medium Lola   Ervaring van Blue geplaatst op 5 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola vandaag gesproken veel van je dingen zijn al uitgekomen zit met smart te wachten op mijn hereniging kan niet wachten ook op mijn groei had je gelijk .




Ervaring van Blue met medium Lola   Ervaring van Blue met medium Lola   Ervaring van Blue geplaatst op 4 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola mijn rots in de branding, alles is uitgekomen wat je zei. Zou niet weten wat ik zonder je steun moet.




Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J geplaatst op 31 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lo. Je bent een topper, mijn nummer 1.
Altijd bel ik jou en alles komt steeds weer uit, topper van de lijn.
Wat ben ik blij als ik jou te pakken kan krijgen.
Gr toon.




Ervaring van Toon met medium Lola   Ervaring van Toon met medium Lola   Ervaring van Toon geplaatst op 30 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola is n zachte en lieve dame, alleen met m'n geboorte datum wist ze de correcte dingen te vertellen.

Lola ik ga wat meer hulp van hierboven vragen en ga je zeker terug bellen om mij weer in de juiste energie te zetten.

De piekeraar die nog meer aan zichzelf moet denken en werken.
Grtz en tot snel.




Ervaring van Piekeraar met medium Lola   Ervaring van Piekeraar met medium Lola   Ervaring van Piekeraar geplaatst op 20 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola het 1 komt na het ander uit.
Vindt het zo fijn dat je hier bent, niet lang draderig maar to the point.




Ervaring van Daan met medium Lola   Ervaring van Daan met medium Lola   Ervaring van Daan geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola ik heb u nu 2 keer gesproken. Super fijn gesprek gehad, en er is al een voorspelling uitgekomen, exact op de dag dat u voorspeld had. Ik hoop dat de andere voorspellingen ook uitgaan komen.

U bent een Super medium, ik ga u zeker nog vaker bellen.

Veel liefs van Nicole.




Ervaring van Nicole met medium Lola   Ervaring van Nicole met medium Lola   Ervaring van Nicole geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola, de steun en toeverlaat alles komt binnen no-time uit. Ik hoop dat al het goede nog meer volgt.




Ervaring van Mokkel met medium Lola   Ervaring van Mokkel met medium Lola   Ervaring van Mokkel geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Er is inderdaad contact gekomen binnen het tijdsbestek wat je aangaf. Dank je wel.




Ervaring van C met medium Lola   Ervaring van C met medium Lola   Ervaring van C geplaatst op 15 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  hey Lola, je verteld geen onzin, je beschrijft de situatie precies zoals het is en iedere x is je voorspelling bij me uitgekomen . Ik heb dus ook vertrouwen in de andere voorspellingen.
Liefs R.




Ervaring van R met medium Lola   Ervaring van R met medium Lola   Ervaring van R geplaatst op 14 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Voor mij de beste aan de lijn. Ik bel haar regelmatig en elke voorspelling die ze maak komt uit ook qua tijd zit ze altijd goed. Ze houd je zeker niet onnodig lang aan de lijn. Vaak zijn de gesprekken kort en krachtig.




Ervaring van Tina met medium Lola   Ervaring van Tina met medium Lola   Ervaring van Tina geplaatst op 12 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola, je zat juist met de aanduiding van tijd klopte helemaal en je vertelde dingen die ik wou vragen maar je gooide het er al uit zeker alle sterren die je kan krijgen. Vriendelijke gr uit w.




Ervaring van Fryslan met medium Lola   Ervaring van Fryslan met medium Lola   Ervaring van Fryslan geplaatst op 11 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ik heb een gesprek gehad met Lola en ze had het helemaal bij het rechte eind. Ze is een ontzettend goed medium. Heb je vragen, twijfel niet om Lola te bellen je zal zien wat ze voorspelt komt echt uit.




Ervaring van G met medium Lola   Ervaring van G met medium Lola   Ervaring van G geplaatst op 20 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey Lola, bedankt voor de reading. Met zoveel dingen gelijk terwijl ik niks zei wist je wat. Niet onnodig aan de lijn gehouden en met je tijdbepaling zat je ook goed.




Ervaring van Alie met medium Lola   Ervaring van Alie met medium Lola   Ervaring van Alie geplaatst op 18 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ik bel Lola al zeker een jaar altijd over dezelfde persoon en ze zit altijd goed de tijdsaanduiding is soms ongelofelijk een x zei ze woensdag spreek je hem en smorgens vroeg stond die voor de deur. Je ben een topper.




Ervaring van Albertina met medium Lola   Ervaring van Albertina met medium Lola   Ervaring van Albertina geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola is gewoon de beste. 3 weken geleden heeft ze een voorspelling gedaan dat ik net na het weekend wat van me vriend zou horen en ja hoor dat was toen ook echt uitgekomen, nu vandaag heb ik Lola weer aan de lijn kunnen krijgen en ik vertrouw op haar voorspelling, ik raadt haar iedereen aan ze is duidelijk direct en super lief. Vaak in gesprek maar wat wil je als je een super goede paragnost bent dankjewel Lola. Veel liefst K .




Ervaring van K met medium Lola   Ervaring van K met medium Lola   Ervaring van K geplaatst op 7 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Heb een reading gehad van lola ze is eerlijk zuiver en puur en slaat de spijker ook op zijn kop krijg kippevel zo eng als alles klopt wat ze zegt een echte aan rader ze draait er niet om heen zegt waar het op staat en mensen het klopt.




Ervaring van Sophie met medium Lola   Ervaring van Sophie met medium Lola   Ervaring van Sophie geplaatst op 7 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola topper, door jou sta ik in mn kracht je voorspellingen komen achter elkaar uit. Hoop dat de vreugde ook snel komt je houd me niet lang aan de lijn maar de hulp is zo groot.




Ervaring van Aahley met medium Lola   Ervaring van Aahley met medium Lola   Ervaring van Aahley geplaatst op 7 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Dankjewel lieverd voor de mooie reading laat je weten als het is uitgekomen.




Ervaring van anoniem met medium Lola   Ervaring van anoniem met medium Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola nu binnen 2 dagen is alles uitgekomen echt top ben zo blij met jou. Hopen dat alles nu zo blijft op een goede toekomst.




Ervaring van Mokkel met medium Lola   Ervaring van Mokkel met medium Lola   Ervaring van Mokkel geplaatst op 29 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Dankjewel voor de mooie reading.
Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Lola   Ervaring van Nathalie met medium Lola   Ervaring van Nathalie geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Zo lola blij dat je er weer bent het was gelijk spot on en klopte helemaal wat je zag 1 ding is al uitgekomen nu de rest toppertje.




Ervaring van Mokkel met medium Lola   Ervaring van Mokkel met medium Lola   Ervaring van Mokkel geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, ik heb je daarnet gesproken. Je bent voor mij zeker 5 sterren waard. Je bent eerlijk en laat mensen uitspreken hun verhaal doen alvorens je je eerlijke opinie geeft. Ik ga je binnen 3 maanden terug contacteren als je voorspelling is uitgekomen. Je bent ook heel lief. Dank je wel. Veel liefs, BB.




Ervaring van BB met medium Lola   Ervaring van BB met medium Lola   Ervaring van BB geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ik kan niet wachten tot je voorspelling uit komt haha, dankjewel een heel lieve vrouw.




Ervaring van Ster met medium Lola   Ervaring van Ster met medium Lola   Ervaring van Ster geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola, voorspellingen uitgekomen, nu de alleen nog die ene voorspelling.




Ervaring van M met medium Lola   Ervaring van M met medium Lola   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola topper je zei dat hij binnen 3 dagen contact op zou nemen door het gemis. Hij komt vandaag mijn trap doen.
Hoop dat het vervolg komt zoals je zei met de handjes.




Ervaring van Engeltje met medium Lola   Ervaring van Engeltje met medium Lola   Ervaring van Engeltje geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey Lola echt mooi, weer wat uitgekomen je zei dat een duiveltje bij me was en dat dat boven uit zou komen en alles opgelost zou worden. Nu is alles boven water en ze is verdwenen dank je.




Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hi Lola, dank voor de fijne gesprekken. Je brengt elke keer weer rust en blijft bij je voorspellingen en stiekem bevestig jij mijn gevoel. Deze maand komt er nog contact tussen mij en de betreffende man. Ik laat het zeker weten als dit het geval is. Super bedankt en tot heel gauw. Liefs, N.




Ervaring van N met medium Lola   Ervaring van N met medium Lola   Ervaring van N geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola, je bent zo snel en zuiver, houdt me niet onnodig aan de lijn. Je hebt het bij het juiste eind gehad de laatste keer. Op naar de volgende voorspellingen.




Ervaring van Anoniem met medium Lola   Ervaring van Anoniem met medium Lola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ohh lola topper van me, je zei bericht vandaag of morgen maar 5 min na ons gesprek al volop contact en bellen. Mijn nieuwe liefde toonde zich. Je verdient meer dan 5 sterren en je legging was meer dan super, wat een aanwinst in mij leven.




Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ohh lola topper van me je zei bericht vandaag of morgen maar 5 min na ons gesprek al vollop contact en bellen mn nieuwe liefde toonde zich.
Je verdient meer dan 5 sterren en je legging was meer dan super wat een aanwinst in mn leven.




Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat een heerlijk en energiek mens ben jij. Ik kon alleen maar lachen, nadat je mijn vraag en ook vermoeden hebt bevestigd. No nonsense .nee lekker recht voor zijn raap. Zodra ik die ene leukerd hebt ontmoet, laat ik het direct weten. Bedankt.




Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden