Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Monique
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hey Monique, wederom heb je WEER gelijk gehad. Het is gelopen zoals je zei. Jij bent de beste hier op de lijn. Dit is mijn 3e recensie. Ik ben super blij dat ik je gebeld heb vanaf t begin.

Groetjes.




Ervaring van Katje met medium Monique   Ervaring van Katje met medium Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Ik heb een fijn gesprek met je gehad en hoop dat alles uitkomt. Het gesprek is eigenlijk een bevestiging van wat ik in sommige punten eigenlijk al zelf voelde.
De tijden die je aangaf zal nog moeten blijken.




Ervaring van Monique met medium Monique   Ervaring van Monique met medium Monique   Ervaring van Monique geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Wat een fijne vrouw is Monique ze is zo zacht in spreken. Ik hoop dat het mag uitkomen het zou super zijn als we terug konden praten. Ik laat het je zeker weten.
Nogmaals bedankt.




Ervaring van Maggy met medium Monique   Ervaring van Maggy met medium Monique   Ervaring van Maggy geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique, wederom heb je weer over alles gelijk. Zoals je aangaf dat ik zou trouwen met hem is dat ook gebeurd zelfs in de tijdperk wat je benoemde. Jij bent gegarandeerd de beste hier. Ik heb alle vertrouwen in wat je zegt en alles komt ook echt exact uit.

Groetjesss.




Ervaring van Katje met medium Monique   Ervaring van Katje met medium Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi Monique, helaas was de tijd op.
Ik wilde je bedanken voor t gesprek. Ik laat weten of ik hem zaterdag ga zien, dinsdag relatie en over 18 dagen op reis.
hahah kan me bijna niet voorstellen maar het zou kunnen.
Wordt vervolgd .

liefs Daphne xxx.




Ervaring van Daphne met medium Monique   Ervaring van Daphne met medium Monique   Ervaring van Daphne geplaatst op 26 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique, naast het feit dat ik jou heel goed vind ben jij ook een hele lieve vrouw. Je geeft heel duidelijke en snelle antwoorden. Ook jou tijdsaanduidingen kloppen altijd. Soms zelfs een dagje eerder. Ik heb jou nu al een paar keer gebeld over mij en S en steeds krijg je gelijk. Ik wil jou zo hard bedanken. Nu nog even wachten op de voorspelling dat hij mij vandaag nog gaat contacteren. Ik bel jou zeker morgen terug met het nieuws. Lieve groetjes K.




Ervaring van K met medium Monique   Ervaring van K met medium Monique   Ervaring van K geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Tijd is lastig zegt men maar Monique heeft daar echt een heel goed gevoel voor. Buiten dat is ze fijn om mee te praten met een prettige humor. Aanrader.




Ervaring van Nienk met medium Monique   Ervaring van Nienk met medium Monique   Ervaring van Nienk geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Wauw. Wat een fijn gesprek, geen poespas gewoon to the point, met humor.
Heb er weer vertrouwen in.
Laat hier zeker weten als je voorspellingen zijn uitgekomen.
Liefs Yvonne.




Ervaring van Yvonne met medium Monique   Ervaring van Yvonne met medium Monique   Ervaring van Yvonne geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  27 juli met Monique gesproken. Ik ben sprakeloos. Hoop dat de tijds aanduidingen kloppen die ik heb door gekregen.
Mijn gezin weer bij elkaar, het universum gaat zijn werk doen.
Wordt vervolgd.




Ervaring van Linda met medium Monique   Ervaring van Linda met medium Monique   Ervaring van Linda geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Ik belde Monique 11 juli, de 21e zou er weer contact zijn en de 24e zou ik weer in een relatie komen met hem, dit is exact zo gebeurd, een hele bijzondere gave heeft Monique.




Ervaring van Marieke met medium Monique   Ervaring van Marieke met medium Monique   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique,

Je blijft het doen. Deze week alleen al weer 2 voorspellingen van je uitgekomen. Na een hele tijd geen contact zag je enige tijd geleden contact liggen op gisteren, en ja hoor. exact op die dag weer contact. Onbeschrijfelijk hoe sterk je bent in wat je doet.

Vandaag met je gebeld om je het goeie nieuws te laten weten, en kreeg er ineens nog een nieuwe voorspelling bij. Ik ben benieuwd.

Dank je wel.
E.




Ervaring van E. met medium Monique   Ervaring van E. met medium Monique   Ervaring van E. geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Ha Monique, je hebt wederom gelijk gehad mbt verlenging van mijn contract. Eergisteren jou gesproken en ik kreeg het gisteren bevestigd per telefoon. Heel blij mee en dat andere wacht ik af. als een cadeautje. Gr J.




Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Jij bent in 1 woord een topper. Je voorspelde dat ik terug zou komen bij mijn ex dat is gebeurd. Je voorspelde dat ik in de 7e maand zwanger zou zijn. En ja hoor ik ben zwanger en zoals je zei uitgerekend in maart. Jij bent geweldig.




Ervaring van Katje met medium Monique   Ervaring van Katje met medium Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Op 12 juni belde ik je met de vraag wanneer ik weer wat van mijn partner zou horen. Je zei 21 juni en ik schrok dat dat zo lang zou duren. Hij appte mij die dag en dezelfde avond hebben we elkaar via videobellen gesproken en de volgende dag een ontmoeting. Dus jouw tijdsbepaling is weer geweldig.




Ervaring van E met medium Monique   Ervaring van E met medium Monique   Ervaring van E geplaatst op 26 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique. Veel woorden heb ik niet nodig je bent gewoonweg SUPER GOED. Sedert een rollercoaster van 1 jaar klopte alles wat je zij en was je nooit iets teveel. Tijdsbesparing zat telkens juist, ook nu weer.
Uit mijn hart oprechte dank. Je hebt me enorm geholpen om door te kunnen gaan en te geloven. Je verdient alle vertrouwen. Ik raad je aan aan iedereen die het nodig heeft en door een mindere periode moet gaan. Monique is top.
Lieve groetjes en nogmaals dank, Anneke.




Ervaring van Anneke met medium Monique   Ervaring van Anneke met medium Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 31 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Wat een geweldige, aangenaam vrouw, ook een van mijn favoriete. Alles wat ik vroeg, heeft ze kunnen zien en voorspellen, zelf juiste tijd. Ze helpt je enorm met inzichten, zeker een aanrader, een 20 op 10. Ik bel haar zeker en vast terug. Groetjes Dorea.




Ervaring van Isidora met medium Monique   Ervaring van Isidora met medium Monique   Ervaring van Isidora geplaatst op 29 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Straf die tijdsaanduiding. Kijk er naar uit en als het zo is geef ik een felle gil.

.




Ervaring van Lin met medium Monique   Ervaring van Lin met medium Monique   Ervaring van Lin geplaatst op 28 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique je hebt me goed geholpen deze week. De tijdsaanduiding was weer treffend. Je zei dat ik weer contact zou krijgen op 29 maart en dat gebeurde. Je zei ook dat ik m woensdag niet zou zien, ook al is dat de dag dat ik m normaal gesproken altijd zie en dat dat vrijdag zou zijn. Woensdag idd niet gezien. Vrijdag ook niet maar zaterdag wel. Waar veel geen uitspraken doen over tijd doe jij dat wel. En oh ja, vorig jaar zei je dat ik 29 juli weer contact zou krijgen, dat gebeurde op 1 augustus. Je zit er altijd zo dichtbij. Bedankt. Je bent een topper.




Ervaring van E met medium Monique   Ervaring van E met medium Monique   Ervaring van E geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Bedankt monique
Voor het contact leggen de verbinding viel weg je hebt me heel wat rust gegeven bedankt.




Ervaring van Patricia met medium Monique   Ervaring van Patricia met medium Monique   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Een super aardige dame met een zeer bijzondere gave. Voor mij, zijn er echt verschillende dingen uit gekomen tot zelfs de tijds aanduiding. dank je wel lieve Monique.




Ervaring van Petra met medium Monique   Ervaring van Petra met medium Monique   Ervaring van Petra geplaatst op 16 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  zonder info weet zij u te vertellen wat er gaande is haar voorspelling komen uit.
Draaide niet rond de pot en stelt geen vragen prachtige vrouw.




Ervaring van DE PAUW EDUARD met medium Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD met medium Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique,

Ik heb je net gebeld, sorry credits waren op. Ik kon je niet bedanken. Wel een mooie reading gehad. Nu afwachten wanneer het uitkomt. Ik heb ook andere mediums gebeld, echter kreeg ik totaal iets anders te horen. Wat vind ik de tijdsaanduiding prachtig.

Dikke knuf.




Ervaring van Anoniem met medium Monique   Ervaring van Anoniem met medium Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Dank je wel Monique blij dat ik je heb gesproke je reading is zo duidelijk en heel treffend het geeft mij een stuk rust en zekerheid en vertrouwen dat het allemaal goedkomt tot bels De xxx.




Ervaring van Deandre met medium Monique   Ervaring van Deandre met medium Monique   Ervaring van Deandre geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique je bent een topper.
Ik bel je regelmatig op want je geeft me iedere keer die boost die ik zo nodig heb verder zijn je voorspellingen heel zuiver.

Dank je wel meid knuffel Mira xxx.




Ervaring van Mira met medium Monique   Ervaring van Mira met medium Monique   Ervaring van Mira geplaatst op 3 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Ik heb je gesproken een tijdje geleden. Heb een erg pittige tijd in m'n huis sfeer. Ik geloof in je. Ik heb vertrouwen en blijf gefocust. Ik hoop dat he voorspellingen uitkomen.




Ervaring van Iloon met medium Monique   Ervaring van Iloon met medium Monique   Ervaring van Iloon geplaatst op 31 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique is een lieverd, en heeft dingen voorspeld die uitgekomen zijn, wat was ik blij zeg. En elke keer als Monique wat voorspeld komt het uit. Nu nog het allerbelangrijkste in mijn leven, maar ook is voorspeld dat het goed komt. Heb er alle vertrouwen in. Monique is mijn rots in de branding. Altijd vrolijk en een fijne rustige stem.
Tot de volgende keer x Nicolien.




Ervaring van Nicolien met medium Monique   Ervaring van Nicolien met medium Monique   Ervaring van Nicolien geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi Monique. je voorspelling is weer uitgekomen dank je wel je bent een supergoed Medium. liefs Kaatje xx.




Ervaring van Kaatje met medium Monique   Ervaring van Kaatje met medium Monique   Ervaring van Kaatje geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique je bent de beste, altijd vriendelijk en direct in je antwoorden. Je reading is gewoonweg fantastisch en zo treffend. Ik bel je regelmatig en dat zal ik blijven doen. Dikke kuss van Syl xx.




Ervaring van Syl met medium Monique   Ervaring van Syl met medium Monique   Ervaring van Syl geplaatst op 18 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique je bent gewoonweg geweldig.
Ik bel u heel veel en wat jij voorspeld komt ook altijd uit.
Je bent een echte topper.

Vele lieve groetjes Sandy.




Ervaring van Sandy met medium Monique   Ervaring van Sandy met medium Monique   Ervaring van Sandy geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique is zo'n lieve vrouw en geeft veel duidelijkheid. Vaker gesproken en heeft het bij het rechte eind. Veel met haar gelachen en geen vraag is haar te gek al stel je het vaker en welk vlak je de vraag ook stelt. Aantal dingen zijn al uitgekomen nu nog even op een paar dingen het afwachten en hoop dat dit ook gaat uit komen. Deze vrouw is het gesprek waard voor als je een eerlijk en oprecht consult graag wilt.




Ervaring van N met medium Monique   Ervaring van N met medium Monique   Ervaring van N geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique lieverd, sorry dat ik niet verder kon babbelen. Hartstikke bedankt voor je hulp net. Ik zal kijken of ik nog is kan opladen om verder met je te babbelen. Groetjes, modelletje.




Ervaring van N. met medium Monique   Ervaring van N. met medium Monique   Ervaring van N. geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Bedankt voor het inspirerende gesprek, je adviezen en voorspellingen. TOP, je bent de beste.




Ervaring van Iris met medium Monique   Ervaring van Iris met medium Monique   Ervaring van Iris geplaatst op 31 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique na 6 moeilijk lange maanden voor mij
Is er eindelijk een positieve doorbraak. Ik ben altijd in je blijven geloven en heb enorm veel steun gehad aan jou.
Jou tijdspapaling is op zo juist.
Waauw is het minste wat ik kan zeggen over jou. Je bent een aanrader voor iedereen.
Bedankt Monique en tot gauw. X.




Ervaring van A met medium Monique   Ervaring van A met medium Monique   Ervaring van A geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique vandaag gesproken. Goed gesprek gehad. Ze geeft je een datum voor de voorspellingen en schetst de situatie en mijn gevoelens heel correct zonder al te veel te vragen. Heel blij haar gesproken te hebben. Zal haar zeker nog een keer bellen.




Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi Monique, gister heb ik je gesproken en vertelde ik je dat wat je 2 weken geleden voorspeld had uitgekomen is. Helemaal top ben helemaal blij en na gister komen er zeker nog hobbels maar ook die verdwijnen na loop van de tijd. Dank je wel xx Nicolien.




Ervaring van Nicolien met medium Monique   Ervaring van Nicolien met medium Monique   Ervaring van Nicolien geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden