Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Nona-Yo
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona
Blij met je, je bent een warm en lief persoon en je uitspraken kloppen met andere.
Lieve groetjes.
Yo




Ervaring van Yo met medium Nona-Yo   Ervaring van Yo met medium Nona-Yo   Ervaring van Yo geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Even iets recht zetten je ben geen 3 steren waard maar veel meer dan dat, wat je allemaal doe liefs e.




Ervaring van e met medium Nona-Yo   Ervaring van e met medium Nona-Yo   Ervaring van e geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo
Ik bel je zo vaak over rob je blijf zo positief en zo rust gevend en je blijf bij je staand punt . Mijn rots in de branding, Ik wil je van deze kant even zeggen hoe dankbaar ik je bent en hoe speciaal je bent, liefs E




Ervaring van e met medium Nona-Yo   Ervaring van e met medium Nona-Yo   Ervaring van e geplaatst op 29 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Sorry ik viel weg. Heel erg bedankt voor het gesprek.
Ik hoop veranderingen vanuit S.
Ik hou je op de hoogte.

Liefs amalia.




Ervaring van Amalia  met medium Nona-Yo   Ervaring van Amalia  met medium Nona-Yo   Ervaring van Amalia geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo, je voorspelling dat het weerzien met mijn kennis voorspoedig zou verlopen is uitgekomen. Het was geweldig om elkaar weer te zien!




Ervaring van Viv met medium Nona-Yo   Ervaring van Viv met medium Nona-Yo   Ervaring van Viv geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona Yo, je bent een meerwaarde op deze lijn. Je bent een aangename lieve vrouw. Je zag zowel het verleden, het heden als de toekomst. Je reading was volledig juist. Wow jij bent ontzettend goed.
xx Hannah




Ervaring van Hannah met medium Nona-Yo   Ervaring van Hannah met medium Nona-Yo   Ervaring van Hannah geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Hoi nona-yo, wat ben jij toch een topper! Ik bel jou heel vaak en veel. En wauw.. jouw voorspellingen komen altijd uit! Altijd praat ik zo fijn met jou. Over verschillende dingen. Liefde, werk en heel veel meer, maar jij zit er nooit naast. Deze dame is zeker de moeite waard. Betrouwbaar, lief en warm, kortom een echte aanrader!
Liefs s




Ervaring van Suzanne  met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne  met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne geplaatst op 28 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Goedenavond.
Heel erg bedankt voor het gesprek.
Ik probeer er vertrouwen in te houden dat S bijdraait en weer terug naar me komt.
Liefs amalia x




Ervaring van Amalia  met medium Nona-Yo   Ervaring van Amalia  met medium Nona-Yo   Ervaring van Amalia geplaatst op 27 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  lieve Nona-Yo,
Ik heb je nu een paar keer gesproken en ik wil je bedanken voor je steun, vertrouwen en zeker je eerlijkheid en je duidelijke uitleg en je geduld. Zeker als ik het moeilijk heb. Je blijf zeker bij je standpunt. Maar ik hou je op de hoogte hoe dit afloop. Je bent een heel mooi persoon. liefs E




Ervaring van e met medium Nona-Yo   Ervaring van e met medium Nona-Yo   Ervaring van e geplaatst op 25 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dank je wel Nona-Yo voor al de gesprekken. Met veel geduld sta je mij altijd te woord. En wat een wending vanavond he? Jeetje... Op naar meerdere ontmoetingen. Ik ben wel voorzichtig blij. Ik houd je op de hoogte x.




Ervaring van Happy Girl met medium Nona-Yo   Ervaring van Happy Girl met medium Nona-Yo   Ervaring van Happy Girl geplaatst op 29 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Ik belde jou laat in de nacht ivm liefde over D. Wat ben je snel en accuraat, je hebt ook n lieve stem en je bent zeer vriendelijk. Ik ga er zeker van genieten zoals je zei en ik bel je zeer zeker terug want je bent het waard en ik heb vertrouwen in jou.
Dank je wel met vriendelijke en warme grtz.




Ervaring van Annick met medium Nona-Yo   Ervaring van Annick met medium Nona-Yo   Ervaring van Annick geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve nona.
Je voorspellingen van vorige jaar komen allemaal uit. Super bedankt topper.




Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona Yo, dankjewel voor alle hulp, geduld en je stelt mij altijd gerust. Groetjes, M.




Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dank je voor de fijne reading. Je hebt mij gerust gesteld. Liefs M.




Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dank je wel Nona. ik voel me echt een stuk kalmer. Fijn gesprek. Ik bel je zeker weer snel.




Ervaring van J. met medium Nona-Yo   Ervaring van J. met medium Nona-Yo   Ervaring van J. geplaatst op 15 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Sorry Nona Yo mijn beltegoed was op. Bedankt voor de reading en ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Sinti met medium Nona-Yo   Ervaring van Sinti met medium Nona-Yo   Ervaring van Sinti geplaatst op 11 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona-Yo geeft heel snel een hele accurate reading. Altijd fijn om even met haar te spreken. Ziet de dingen heel helder en weet ze duidelijk te benoemen.




Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Wow, wat een superfijn gesprek heb ik met je gehad.
Een vlotte en ervaren dame met een ijzersterk intuitie.
Hele heldere en to the point advies en denkt zelfs met je mee. Nona-yo ook leg je uit wat je doet wanneer er stiltes vallen. Super bedankt voor je advies. En tot gauw.




Ervaring van Aminata met medium Nona-Yo   Ervaring van Aminata met medium Nona-Yo   Ervaring van Aminata geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  NY voelt dingen supergoed aan. ik probeer je zeker nog te bellen. Bedankt voor alles.

Veel liefs,Judith.




Ervaring van Judith met medium Nona-Yo   Ervaring van Judith met medium Nona-Yo   Ervaring van Judith geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Hey Nona,
Dankjewel voor je top reading.
Alles wat je zei is binnen 1 dag uitgekomen.
Je bent een topper. Ik zal je zeker vaker bellen.
Lieve mensen, deze vrouw is puur, zuiver en oprecht. Ze is een echte aanrader.
Tot snel, liefs Suzanne .




Ervaring van Suzanne met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Wowww wat een supermedium. In minder dan een minuut weet ze de kern van het verhaal te zeggen.
Bedankt Nona-yo.




Ervaring van Kat met medium Nona-Yo   Ervaring van Kat met medium Nona-Yo   Ervaring van Kat geplaatst op 27 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Wowww wat een supermedium. In minder dan een minuut weet ze de kern van het verhaal te zeggen.
Bedankt Nona-yo.




Ervaring van Kat met medium Nona-Yo   Ervaring van Kat met medium Nona-Yo   Ervaring van Kat geplaatst op 27 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Bedankt voor je reading en je rustige aanpak, dit had ik even nodig. Nu afwachten nr de voorspellingen ivm met herstel van ons huwelijk. Maar jou terug bellen doe ik zeker.

Bedankt.




Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Spijtig dat men krediet op was, je klonk zo vertrouwt om mee te praten. Je kon mijn situatie zo goed schetsen dus ik hoop dat de voorspellingen ook uitkomen. Veel liefs.




Ervaring van Jiska met medium Nona-Yo   Ervaring van Jiska met medium Nona-Yo   Ervaring van Jiska geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Wat een super leuke meid met heel veel geduld want ik stel steeds de zelfde vraag, en voorspellingen komen echt uit zelfs op het genoemde tijdsbestek soms precies op de dag dankjewel nona yo je bent geweldig .




Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 10 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona heeft gelijk gekregen voor wat betreft contact momenten vanuit mijn partner op korte termijn. Dat belooft goeds voor de tijd die komen gaat. Dank je wel voor je rustige manier van uitleggen en je geduld. Topper .




Ervaring van Vrouw met medium Nona-Yo   Ervaring van Vrouw met medium Nona-Yo   Ervaring van Vrouw geplaatst op 4 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Beste Nona-Yo, Dank voor het leuke en vooral verfrissende gesprek. Nadat ik had opgehangen heb ik gelijk bevestiging ontvangen van het bedrijf. U voorspelling is uitgekomen. Een fijn en goed medium.




Ervaring van Sarah met medium Nona-Yo   Ervaring van Sarah met medium Nona-Yo   Ervaring van Sarah geplaatst op 3 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona, is n lieve warme vrouw. Voelt alles heel zuiver aan, zonder dat je iets zegt dan weet ze je van alles al te vertellen. Je staat er echt versteld van. Ik ben zo blij met jou, kan goed met je praten, je geeft me altijd positieve energie, laat me ook altijd lachen. Maar ze zit er ook echt nooit naast. Ze is oprecht en eerlijk en echt de moeite waard. je hoort nog zeker van mij. liefs suus.




Ervaring van Suzanne met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne geplaatst op 26 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Zeer goede medium.




Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dag lieve Nona-Yo. ik heb je gisteren gesproken en je bent kei raak en ook nog een hele leuke en fijne persoonlijkheid. super top hoe jij alles uitlegt en wat je door krijgt, en zeker een aanwinst voor de lijn. ga zo door lieverd en veel succes. ik raad jou zeker aan. liefs je collega.




Ervaring van je collega met medium Nona-Yo   Ervaring van je collega met medium Nona-Yo   Ervaring van je collega geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  In 1 woord WAUW. Wist meteen wat er speelde. De situatie klopte zoals Nona Jo aanhaalde. Rustig en vriendelijke vrouw. To the point. Je voelt meteen de connectie. Ze kan de situatie zeer goed aanvoelen en schetsen. Legt goed de kaarten. Zeer goed medium. Een echte aanrader.




Ervaring van Sonja met medium Nona-Yo   Ervaring van Sonja met medium Nona-Yo   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona-Yo,

Afgelopen zomer 2021 vertelde je mij dat ik meer rust zou krijgen en wat zou afvallen. Ben inmiddels genoeg afgevallen om weer lekker in mijn vel te zitten.

bedankt voor je tijd en lieve woorden.
E.E.




Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona-Yo

Je vertelde dat iemand mij zou gaan helpen om mijn huisje op te kanppen. Blijkbaar heb je dat niet meteen gelinkt aan het feid dat het direct zou gebeuren. Ook vertelde je dat het niet veel geld ging kosten, nu komt het het kost mij alleen materiaal kosten en reisksten vergoeding.

Super goed opgemerkt.




Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo,

Je maakt het wel spannend zo, ik zou goed nieuws van de belasting krijgen van de boekhouder. Klopte ook nog ik kreeg erg veel geld terug. Zoals je zei een vergeten post in te vullen.
Heel erg scherp gezien.

vgr E.E.




Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Kort en krachtig was haar uitspraak.

Maak je niet druk je boekhouder moet lachen als je hem om hulp vraagd. Klopte ook nog toen ik mijn angst kenbaar maakte. Je heb inderdaad recht om eenmalig die post af te trekken van je bedrijf. Nona-Jo kon nooit niet weten dat dit mogelijk was. Daarbij vertelde ze ook nog dat ik meer werk zou krijgen hoe dan vroeg ik, dezelfde dag kreeg ik een telefoontje dat ik ergens aan mocht meewerken. Mijn grootste wens ging in vervulling. Helder e duidelijk als ze is maakte nog even tussendoor een opmerking. Bij een belangrijke zaak zou ik de sleutel geven die nodig was iets op te lossen. Net kreeg ik telefoon dat het klopte en de zaak was opgelost. Met klap op de vuurpijl belde de persoon waar ik enorm blij van geworden ben. Diepe respect voor deze lieve en warme vrouw. Liefs E.E.




Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden