Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sophia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Een heel betrokken medium die zich gauw zaken herinnert en daar de feedback op ook benut. Ik heb aangegeven dat ik blij ben met mediums als zij maar ook met haar collega's omdat ze onvoorstelbaar veel doen in het helpen om mensen terug in hun kracht te zetten. Dank u wel lieve Sophia.




Ervaring van J met medium Sophia   Ervaring van J met medium Sophia   Ervaring van J geplaatst op 13 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Dag Sophia, jouw kaartjes kloppen altijd, je kan zien hoe een situatie eruit ziet zonder jou iets te zeggen. Dat is zeer knap van jou. Dank je wel voor alles en vooral ook voor je eerlijkheid. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Dank je wel Sophia. Je hebt gelijk gehad voor wat betreft mijn werk en je hebt aangegeven over de nieuwe partner. Je bent snel en accuraat ben benieuwd hoor ik hou je op de hoogte. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Je had gelijk met het werk, ben de opleiding begonnen. Verbinding verbrak. Bedankt allesinds je bent top.




Ervaring van Sonia met medium Sophia   Ervaring van Sonia met medium Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Superblij dat je voorspelling is uitgekomen heel knap van je. Ik hou je uiteraard op de hoogte dus tot snel weer. Knuffeltje die ene twee namen.




Ervaring van 2namen met medium Sophia   Ervaring van 2namen met medium Sophia   Ervaring van 2namen geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hoi Sophia,

Je kaarten zijn altijd heel kloppend. Het komt bij mij ook altijd allemaal uit in de nabije toekomst. Tot gauw. Groetjes D.




Ervaring van D met medium Sophia   Ervaring van D met medium Sophia   Ervaring van D geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hoi Sophia,
Altijd fijn je te spreken. We kunnen altijd met elkaar lachen en als ik je gesproken heb voel ik me ook weer vrolijk. Hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ook wat de koning betreft. De koningin die wacht geduldig. Haha.

Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met medium Sophia   Ervaring van Cindy met medium Sophia   Ervaring van Cindy geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Dank je voor dit heerlijk gesprek, zodra ik meer weet over werk bel ik terug .




Ervaring van Sonia met medium Sophia   Ervaring van Sonia met medium Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 7 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Dank Sophia, voor je heldere en directe duiding van zaken die voorliggen. De adviezen over het eigen deel neem ik ter harte.




Ervaring van anoniem met medium Sophia   Ervaring van anoniem met medium Sophia   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Sophia heeft alweer gelijk. Nog in december een jaarlegging aangevraagd, en ze zag alleen maar positieve mooie gebeurtenissen op mijn pad komen in 2021. De 1e is al uitgekomen, ik heb gister te horen gekregen dat ik een vaste aanstelling krijg. Super gezien Sophia. Nu op naar februari.




Ervaring van L. met medium Sophia   Ervaring van L. met medium Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Wat een fijn gesprek was het met jou. Je hebt me geraakt met je begrip, warmte en enorme betrokkenheid. Je hebt de twijfels over mezelf weg genomen en je hebt me vertrouwen gegeven in mezelf en de toekomst. Ik ben op de goede weg. Het komt goed met mij.
Dankjewel lieve Sophia. Je bent een engel op aarde. Dikke knuffel voor jou.




Ervaring van Steffie met medium Sophia   Ervaring van Steffie met medium Sophia   Ervaring van Steffie geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Wat n lieve en zachte dame en zo'n geweldige stem die je tot rust brengt. Ze geeft zelfs het antwoord voor je de vraag stelt.
Ik wacht geduldig op m'n ridder en ga alvast beginnen met solliciteren.
Dikke knffs als dank en nog fijne feestdagen.
Tot wederhoren.




Ervaring van Annick met medium Sophia   Ervaring van Annick met medium Sophia   Ervaring van Annick geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Toch even iets achterlaten voor je. Je hebt het zo goed gezien dat hij ridder op paard is. Het contact is op paar dagen tijd heel erg opengebroken. Dankzij jou. Je zei me dat ik hem zelf moest contacteren en morgen hebben we een afspraak. Fantastisch. Anderen op de lijn zeiden dat het niets ging worden. Jij zag het wel. Dikke pluim.




Ervaring van Saar met medium Sophia   Ervaring van Saar met medium Sophia   Ervaring van Saar geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Zeer rustig geworden door gesprek met haar. Ik heb er vertrouwen in. Je bevestigde mijn gevoel. Dank u.




Ervaring van Sarah met medium Sophia   Ervaring van Sarah met medium Sophia   Ervaring van Sarah geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Fijne dame. Er is al iets uitgekomen van haar voorspelling tussen mijn man en iemand anders op zakelijk gebied.
Zeker de moeite waard om eens naar te bellen. Ik bel zeker terug. Groeten Anja.




Ervaring van Anja met medium Sophia   Ervaring van Anja met medium Sophia   Ervaring van Anja geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Dankjewel voor het fijne verhelderende gesprek van gisteren. Het heeft me veel deugd gedaan.




Ervaring van Gerda met medium Sophia   Ervaring van Gerda met medium Sophia   Ervaring van Gerda geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Dankje voor het fijne gesprek, dat had ik even nodig. Heb je advies opgevolgd.




Ervaring van Gerda met medium Sophia   Ervaring van Gerda met medium Sophia   Ervaring van Gerda geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  1 woord geweldig. Alles wat sophia mij heeft verteld is tot nu toe uit gekomen geweldig goed gezien heel erg bedankt .




Ervaring van M met medium Sophia   Ervaring van M met medium Sophia   Ervaring van M geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  2 keer met Sophia gesproken, waaronder vandaag. Je hebt helemaal gelijk hoor, ik heb m'n examen voor het aftoetsen gehaald hoor. Zo blij ben ik. Ongelooflijk, en je wist ook meteen bij m'n naam te horen dat ik je in het verleden ook al had gebeld. Ook zag je meteen in de kaarten dat ik m'n studie ook ga halen, zonder dat ik het van te voren hebt gevraagd. net zoals de liefde. Als dat ook uitkomt spring ik een gat in de lucht ;-) Hartstikke bedankt voor het meekijken Sophia en tot horens ;-).




Ervaring van L. met medium Sophia   Ervaring van L. met medium Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Je twijfelde nooit en inderdaad de ontmoeting gekomen. Steeds super leuk om met je te praten. Je bent geweldig. Dank je.




Ervaring van Sonia met medium Sophia   Ervaring van Sonia met medium Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Lieve Sophia, weer een mooie reading gehad, ik wacht de voorspelling van de breuk afkapping van mijn man met zijn familie af en alle andere voorspellingen. Sophia is een echte aanwinst voor deze website, een echte aanrader. Veel liefs R.




Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Super lieve dame, ze kon de persoon zeer goed beschrijven. Ze ziet het allemaal goed komen. Zeer aangenaam persoon om mee te praten, het gesprek heeft mij echt deugd gedaan. Wanneer er verandering komt dan hoor je van mij. Lieve groetjes Yolanda.




Ervaring van yolanda met medium Sophia   Ervaring van yolanda met medium Sophia   Ervaring van yolanda geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hallo lieve Sophia, je zei dat er snel contact zou komen er dat is gebeurd hier ben ik blij mee. Bedankt voor je liefdevolle readings nou de rest nog afwachten maar dat komt vast goed liefs Sandy.




Ervaring van Sandy met medium Sophia   Ervaring van Sandy met medium Sophia   Ervaring van Sandy geplaatst op 18 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Sorry I had to go abrupty and thank you. Please light a candle. Thank you for going above and beyond. Sophia is very kind and a supportive, insightful force. x.




Ervaring van W met medium Sophia   Ervaring van W met medium Sophia   Ervaring van W geplaatst op 15 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Lieve vrouw Sonja
Net goed gesprek gehad en voorspelling in de liefde hopen dat het uit gaat komen laat het je weten als ze zijj uit gekomen ik raad iedereen haar aan top vrouw bedankt .




Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 18 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Beste Sophia,

Je voorspelde mij dat mijn dochter Lovely zou geslaagd zijn voor haar eerste jaar, mijn dochter dacht dat ze twee onvoldoendes zou hebben, maar jij was er vlak op, ze is geslaagd mag naar haar tweede jaar gaan, je zei dat deze richting beter bij haar past.

Dus top je had groot gelijk, je voorspelling kwam uit, ook op werkvlak je zei me dat ik een andere werkplek ging krijgen dat is ook gebeurd, tof hoor doe zo verder Sophia.
Jij verdient meer dan 5 sterren.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Sophia   Ervaring van Inge met medium Sophia   Ervaring van Inge geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Lieve Sophia, ik ben erg geraakt en onder de indruk door je medeleven, je ontroerende, liefdevolle en hartelijke e-mail doet me goed. Het gemis blijft moeilijk maar zoveel betrokkenheid verzacht mijn liefdesverdriet en vergroot de moed om verder te gaan. Ik neem het ritueel ter harte en hoop daarmee genoeg kracht te vinden om te blijven geloven. Als ik erin slaag om tijd los te laten en je voorspelling komt uit, dan zal onverwachts mijn hartenwens toch ingevuld worden. Dankjewel lieve Sophia.




Ervaring van S met medium Sophia   Ervaring van S met medium Sophia   Ervaring van S geplaatst op 27 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hey Sophia, hartelijk dank voor het fijngevoelige gesprek van maandag. Voorlopig verhuis ik nog niet. Goed huis maar het toilet kon ik enkel met zeer grote moeite bereiken, niet fijn dat het van zoiets moet afhangen, natuurlijk, warme groet.




Ervaring van Myriam met medium Sophia   Ervaring van Myriam met medium Sophia   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Sophia je bent heel goed. Je verwoord wat ik al wist daar ben ik blij mee. Buiten dat je alles goed bedoeld doe jij ook extra je best voor de binnenste van de mens. Aanrader bravo liefs Rina.




Ervaring van T. R. met medium Sophia   Ervaring van T. R. met medium Sophia   Ervaring van T. R. geplaatst op 5 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Beste Sophia, je bent een aangename vrouw om mee te praten. ik wacht nu tot je voorspellingen uitkomen, maar ik blijf je zeker bellen. Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Sophia   Ervaring van Inge met medium Sophia   Ervaring van Inge geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Heb je net gesproken. Je had gelijk dat hij snel ging sturen. En het was een mooie en eerlijke boodschap zoals je had voorzien. Boodschap vanuit het hart.
Ben benieuwd naar je voorspelling dat hij de liefdesbeker gaat aanreiken.




Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hallo Lieve Sophia,

hmmmmm en toen was de lijn verbroken, we zaten zo in ons gesprek. Tja de credits waren op. Ik spreek je gauw weer en een Healing is zeker welkom. Je bent een pracht mens.




Ervaring van lus met medium Sophia   Ervaring van lus met medium Sophia   Ervaring van lus geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Je bent een geweldige, lieve vrouw. Je bent een topper. Ik kan uren met je praten. Zonder jouw inzicht, voorspellingen, luisterende oor en adviezen had ik nooit deze moeilijke periode kunnen overleven. Onze gesprekken voelen goed aan. Zeker een aanrader mensen. Als er veranderingen zijn op het gebied van werk dan laat ik het je meteen weten. Ik heb er alle vertrouwen in. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Sophia is echt een lieve vrouw met een gave. Ze krijgt dingen super gauw door en ze herkende mij zelfs. Ik kijk uit naar je voorspellingen. Topper. Zeker het geld waard.




Ervaring van N. met medium Sophia   Ervaring van N. met medium Sophia   Ervaring van N. geplaatst op 1 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Lieve Sophia, ik wil je graag bedanken voor de uitgebreide email reading maandag.
Je schrijft met zoveel liefde in je pen, elke keer dat ik hem terug lees voel ik een stroom van positieve happy energie.
Ik ben overtuigd dat mijn sprookje zal uitkomen daar je collega's hetzelfde voorspellen.
Jouw mail heeft mijn stress flink geminderd. Je tijdsaanduiding is degene die ik intuitief ook steeds in gedachten had maar niet durfde aannemen als waarheid.
Bij deze, lieve Sophia, heel veel dank voor mijn sprookje dat bijna te mooi is om waar te zijn, het zal opnieuw met 5 sterretjes getuigen, alsook dankbaarheid voor je fantastische collega's, over een aantal maanden. Dank, S.




Ervaring van S met medium Sophia   Ervaring van S met medium Sophia   Ervaring van S geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden