Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Wat een fijne reading heb je gegeven. Over mijn business, ja hoeveel bevestiging moet ik nog krijgen? Ik leg vaak ook kaarten en dat zijn geweldige boodschappen en als die jij hebt gegeven. Enne over die ene vrouw die mij ontkracht . klaar. Dikke punt. Ik ben je echt dankbaar voor.
Tot de volgende keer.




Ervaring van Ingrid met medium Sophia   Ervaring van Ingrid met medium Sophia   Ervaring van Ingrid geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola is echt 1 van de beste. binnen tijdsbestek en wat ze zegt is uitgekomen. je bent de beste gr peter .




Ervaring van Peter met medium Lola   Ervaring van Peter met medium Lola   Ervaring van Peter geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali,

Bedankt voor je mooie consult
ik heb je vaker mogen spreken, en wat je ook zegt komt uit. Jou stem geeft zoveel rust en je geeft het juiste advies, waardoor ik kan richten op het positieve.
Bedankt voor je alles en tot snel.

Liefs van Karin.




Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Ik ben diep onder de indruk van Johannes zijn gave. Wat hij voorspelde en invoelde kwam precies zo uit.
Ook is het een hele warme lieve man die je zo begrijpt, en van zijn stem wordt je zo rustig.
Ik raad hem zeker aan.




Ervaring van Marga met medium Johannes   Ervaring van Marga met medium Johannes   Ervaring van Marga geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Ana
  Ervaring met medium Ana
  Lieve Ana,
Jouw deskundigheid en hartverwarmende zorg waren voor mij een lichtpunt in donkere tijden. Ik voel mij bij jou altijd vrij om te zeggen en te vragen wat ik wil. Ik kan echt mezelf zijn bij jou. Wat je aanvoelt is juist, je voorspellingen komen uit.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Ana   Ervaring van Angela met medium Ana   Ervaring van Angela geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa,
Je hebt oog voor detail en je weet precies de juiste momenten vast te leggen. Voorspellingen komen uit. Bedankt voor je gezelligheid, je openheid, je professionaliteit, .

Groetjes Angela

.




Ervaring van Angela met medium Louisa   Ervaring van Angela met medium Louisa   Ervaring van Angela geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina.

Onze gesprekken zijn steeds mooi en zuiver. Ik voel me keer op keer verbonden en gesteund. Ook jouw voorspellingen komen uit.

Jij bent een kanjer

Groetjes M.




Ervaring van Myriam met medium Salina   Ervaring van Myriam met medium Salina   Ervaring van Myriam geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Angel Felice
  Ervaring met medium Angel Felice
  Je hebt me dingen verteld die me opheldering hebben gegeven.
Hier kan ik wat mee.
Bedankt lieve Angel Felice.




Ervaring van Sh met medium Angel Felice   Ervaring van Sh met medium Angel Felice   Ervaring van Sh geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Hoi annicka
Bedankt voor je mooie Reading .wat u zegt van rustig aan te doen met . ben ik zeker mij van bewust gaan we ook doen
Hopelijk al wat u zeg dat dit mag uitkomen.
Bedankt alvast groetjes Rita.




Ervaring van Rita met medium Annicka   Ervaring van Rita met medium Annicka   Ervaring van Rita geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, ik was erg nerveus voor een bespreking. Ik vroeg je hoe ik me het best kon voorbereiden, omdat ik bang was dat het helemaal verkeerd zou lopen. Je stelde me gerust en gaf me tips hoe ik me het best kon opstellen. Ik heb je tips opgevolgd. De bespreking is exact verlopen zoals je hebt voorspeld: goed.




Ervaring van Juliette met medium Louisa   Ervaring van Juliette met medium Louisa   Ervaring van Juliette geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Ik sta nog altijd met verstomming vast aan de grond wat je juist zei .als het uitkomt hoor je zeker nog van mij .zo aangenaam gesprek en niet veel moeten zeggen .gewoon luisteren en het komt binnen .gewoon bellen mensen .ze is een uit de duizend .




Ervaring van Sonia met medium Niamh   Ervaring van Sonia met medium Niamh   Ervaring van Sonia geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Zeet aangenamer dame.
Zegt en voelt dingen goed aan.




Ervaring van Rita met medium Adora   Ervaring van Rita met medium Adora   Ervaring van Rita geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, ik was erg nerveus voor een bespreking. Ik vroeg je hoe ik me het best kon voorbereiden, omdat ik bang was dat het helemaal verkeerd zou lopen. Je stelde me gerust en gaf me aan hoe ik me het best kon opstellen.




Ervaring van Juliette met medium Louisa   Ervaring van Juliette met medium Louisa   Ervaring van Juliette geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter,

Al je voorspellingen zijn uitgekomen. Hartelijk dank voor je geduld en duidelijke gesprekken. Groetjes L.




Ervaring van L met medium Gunter   Ervaring van L met medium Gunter   Ervaring van L geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik kan het iedereen aanraden contact op te nemen met Anouk wanneer je te maken krijgt met twijfels en onzekerheden. Ze beschrijft heel precies wat je voelt en van daaruit reikt ze je oplossingen aan. Er zijn al heel wat dingen uitgekomen.Wat een topper.




Ervaring van Isabelle met medium Anouk   Ervaring van Isabelle met medium Anouk   Ervaring van Isabelle geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau weet me altijd weer op te vrolijken en rustig te krijgen. Beau is voor mij het beste medium op de lijn. Hij krijgt alles helder door en voelt mensen altijd heel goed aan. Ik heb veel van hem geleerd.

Liefs, Anne.




Ervaring van Anne met medium Beau   Ervaring van Anne met medium Beau   Ervaring van Anne geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieverd. Ik spreek je al een lange tijd. Laatst heb ik je gesproken over de liefde en werk. Over beide onderwerpen zijn je voorspellingen zoals altijd uitgekomen. Zelfs de persoonsomschrijving van mijn gesprekspartners. Ik laat het je snel weten als ik het vervolggesprek achter de rug heb. Dank je wel, ook voor je oneindige geduld. Heel veel liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Olivia, heb je net gesproken en voel me zoveel beter en kan nu weer verder.
Je voelt de situatie zo goed aan en weet het juiste antwoord. Hartelijk dank Nency.




Ervaring van Nency met medium Olivia   Ervaring van Nency met medium Olivia   Ervaring van Nency geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Lieve Lobke, helaas de tijd was om, om je te bedanken.
Ik zal helaas nog geduld moeten hebben met P.
Je bent een lieve vrouw, met een prettige stem.
Dankje wel. Lieve groet Daphne.




Ervaring van Daphne met medium Lobke   Ervaring van Daphne met medium Lobke   Ervaring van Daphne geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Dankjewel Sophia. Ik heb de rechtszaak gewonnen. U had gelijk. U bent een heel lieve zuivere medium. Vandaag nog contact. Ik durf nu weer naar de toekomst te kijken met mijn kindjes en m'n lieve partner.




Ervaring van Ilona met medium Sophia   Ervaring van Ilona met medium Sophia   Ervaring van Ilona geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieverd, leuk om je even gesproken te hebben. Bij deze nogmaals, dank voor je voorspelling die is uitgekomen. Ik spreek je gauw weer. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola je bent top alles wat je zei is uitgekomen en binnen de tijd die je aangaf je bent echt de beste echt veel mediums gesproken maar die hadden het allemaal mis bedankt x danny.




Ervaring van Danny met medium Lola   Ervaring van Danny met medium Lola   Ervaring van Danny geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Super fijn en zinvol consult.
Je weet mij en mijn partner goed aan te voelen en hebt me heel goeie suggesties gegeven om met mijn situatie om te gaan.




Ervaring van Gerda met medium Patries   Ervaring van Gerda met medium Patries   Ervaring van Gerda geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Gypsy
  Ervaring met medium Gypsy
  Dank Gipsy, ik probeer mn vertrouwen weer te herstellen in hem,

Fijn om je gesproken te hebben

Fijne dag

R.




Ervaring van R met medium Gypsy   Ervaring van R met medium Gypsy   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gypsy
  Ervaring met medium Gypsy
  Ik heb voor het eerst naar Gypsy gebeld. Wat een mooie en lieve gesprek. Enkel mijn vraag was voldoende voor haar. Ze wist alles te zeggen zonder ik maar verder iets moest zeggen. Je bent meer dan een 10 waard op deze lijn een zekere aanrader om eens te bellen.




Ervaring van Leyla met medium Gypsy   Ervaring van Leyla met medium Gypsy   Ervaring van Leyla geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha ken ik al meer dan 10 jr.
Ik vind haar erg goed,tot nu toe is veel uitgekomen wat zij in haar kaarten zag.
Het enige wat ik jammer vind is dat vergeleken met vroeger zij nu minder online is.




Ervaring van Sandra met medium Micha   Ervaring van Sandra met medium Micha   Ervaring van Sandra geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Lieverd, ik heb je net telefonisch gesproken en nogmaals, bij deze. Dank voor je inzichten. Je voorspelling is uitgekomen, onverwachts en zo snel. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Lieverd, zoals beloofd mijn berichtje als je voorspelling zou uitkomen. Ik heb het je net telefonisch verteld. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Nou, kort en krachtig hoor. Helder en duidelijk. Zeer tevreden mee.




Ervaring van James met medium Marya   Ervaring van James met medium Marya   Ervaring van James geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Wat fijn u gesproken te hebben en dat ik via u mijn oma haar stem weer kon horen. Wat was dat fijn en ben u daarvoor enorm dankbaar. We hebben een heel prettig en positief gesprek gehad en zal uw adviezen volgen.
Nogmaals hartelijk dank en zeker aan te raden bij derden. Absoluut de moeite waard en zeer vriendelijk en oprecht.

Xxxjes.




Ervaring van Cindy met medium Desteny   Ervaring van Cindy met medium Desteny   Ervaring van Cindy geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Mathilda is snel, scherp en heeft een standvastige heldere blik op de toekomst. Aanrader.




Ervaring van Natalie met medium MathildaNili   Ervaring van Natalie met medium MathildaNili   Ervaring van Natalie geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Thanks lieverd voor je email. Ik weet dat ik eigenlijk had moeten wachten met contact opnemen. Maar had even een 'zwak' momentje na 5 weken geen contact. Ik ga het vertrouwen houden en het nu vanuit hem laten komen. Dankje voor je mooie email weer en positieve woorden. Kan ik weer even mee verder. Fijn weekend en veel liefs S.




Ervaring van S. met medium Donna   Ervaring van S. met medium Donna   Ervaring van S. geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Lieve Marya, jij bent echt mijn Engel die mij altijd positieve energie toestuurt. Bedankt voor jou wijze woorden en mooie voorspellingen die altijd uitkomen.
Dikke knuffel lieverd.




Ervaring van Ingrid met medium Marya   Ervaring van Ingrid met medium Marya   Ervaring van Ingrid geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Wat een vrouw. Hart op de tong, no nonsens, een meerwaarde voor deze lijn.




Ervaring van Dirk met medium Louisa   Ervaring van Dirk met medium Louisa   Ervaring van Dirk geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathy
  Ervaring met medium Kathy
  Sorry dat ik ineens ophing.
Maar ik ga het plan voortzetten. En ga lekker slapen en morgen ook mijn eigen plan trekken.
Bedankt voor het advies.
Grt. De beller van net.




Ervaring van L met medium Kathy   Ervaring van L met medium Kathy   Ervaring van L geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathy  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden