medium praat je bij over Spirituele Steen Angeliet

Spirituele Steen Angeliet

Angeliet is een prachtige lichtblauwe spirituele steen die vrede en sereniteit brengt. Gebruikt voor communicatie, bescherming en spirituele groei.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Spirituele Steen Angeliet | Gratis Medium Spirituele Steen Angeliet | Gratis Medium

Spirituele Steen Angeliet

angeliet

spirituele steen Angeliet is een unieke en krachtige spirituele steen die gelinkt wordt aan het verhogen van bewustzijn en spirituele groei. Het wordt ook beschouwd als een spirituele steen van verlossing en bevrijding, en wordt vaak gebruikt om emotionele en spirituele blokkades op te lossen.

Wereldkaart herkomst Spirituele Steen Angeliet | Gratis Medium
Angeliet ontdekt in de bodem van Mexico | GratisMedium Angeliet ontdekt in de bodem van Rusland | GratisMedium Angeliet ontdekt in de bodem van Peru | GratisMedium Angeliet ontdekt in de bodem van Madagaskar | GratisMedium
Mexico is een rijke bron van spirituele stenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende spirituele stenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Rusland is de thuisbasis van vele prachtige spirituele stenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze spirituele stenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

Peru staat bekend om zijn prachtige spirituele stenen die worden gevonden in de Andes-bergen. De grond bevat een overvloed aan mineralen, waardoor het een ideale locatie is voor het winnen van spirituele stenen. Veel van deze stenen worden gebruikt voor hun helende en spirituele eigenschappen.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van spirituele stenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van spirituele stenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de spirituele stenen een unieke charme hebben. Veel van de spirituele stenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Eigenschappen van edelsteen Angeliet

Angeliet wordt geassocieerd met de verhoogde communicatie met hemel en geascendeerde meesters, en wordt beschouwd als een krachtige spirituele steen voor spirituele groei en ontwikkeling. Het wordt ook beschouwd als een spirituele steen van verlossing, die emotionele blokkades en beperkingen kan opheffen en helpt bij het vinden van innerlijke vrede en verzoening. Angeliet bevordert ook liefde, licht en vrede, en ondersteunt in het manifesteren van dromen en doelen.
Angeliet is een soort Anhydriet en is een calcium- en natriumzout van sulfaat. Het is ontstaan ​​uit verstoven en samengeperste laagjes van versteend algen en zeepleisteren.
Angeliet wordt beschouwd als een krachtige spirituele steen voor het hartchakra en het derde oogchakra. Het helpt bij het uitlijnen van deze chakra's en verhoogt het bewustzijn en de intuïtie. Het hartchakra wordt ook versterkt, wat resulteert in verhoogde liefde, compassie en begrip voor anderen.
tentoon Spirituele Steen Angeliet | Gratis Medium Spirituele Steen Angeliet | Gratis Medium
medium met Spirituele Stenen

Kijk ook eens naar andere Spirituele Stenen