medium praat je bij over Spirituele Steen Citrien

Spirituele Steen Citrien

Citrien is een gele spirituele steen die wordt gebruikt om overvloed en geluk aan te trekken, energie te verhogen en het zelfvertrouwen te vergroten.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Spirituele Steen Citrien | Gratis Medium Spirituele Steen Citrien | Gratis Medium

Spirituele Steen Citrien

citrien

Wereldkaart herkomst Spirituele Steen Citrien | Gratis Medium
Citrien ontdekt in de bodem van Brazilie | GratisMedium Citrien ontdekt in de bodem van Madagaskar | GratisMedium Citrien ontdekt in de bodem van Spanje | GratisMedium Citrien ontdekt in de bodem van Rusland | GratisMedium
Brazilië staat bekend om zijn rijke en diverse aanbod van spirituele stenen, waaronder Spirituele Steen Citrien, amethist, citrien en smaragd. Veel van deze spirituele stenen worden gewonnen in de regio Minas Gerais, die bekend staat om zijn rijke grond en historische mijnen. De winning van spirituele stenen is een belangrijke economische sector voor Brazilië en draagt bij aan de wereldeconomie.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van spirituele stenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van spirituele stenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de spirituele stenen een unieke charme hebben. Veel van de spirituele stenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Spanje staat bekend om zijn prachtige spirituele stenen, die vaak worden gebruikt in sieraden en decoraties. In de grond van Spanje zijn er vele soorten spirituele stenen te vinden, waaronder amethist, peridot en citrien. Het winnen van spirituele stenen in Spanje is een belangrijke economische activiteit en draagt bij aan de lokale gemeenschappen.

Rusland is de thuisbasis van vele prachtige spirituele stenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze spirituele stenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

Eigenschappen van edelsteen Citrien

Citrien is een spirituele steen van vreugde, overvloed en positieve energie. Het staat bekend om zijn vermogen om ons te helpen bij het manifesteren van onze doelen en dromen, en het bevorderen van succes en welvaart. Citrien kan ons helpen bij het versterken van ons zelfvertrouwen en onze moed, en bij het verminderen van angst en depressie. Het is ook een krachtige reiniger en transformator van negatieve energieën, en kan ons helpen bij het bevorderen van een positieve en optimistische kijk op het leven.
Citrien is een variant van kwarts met een chemische formule van SiO2 en een hardheid van 7 op de schaal van Mohs. Het heeft zijn kenmerkende gele tot oranjebruine kleur te danken aan de aanwezigheid van ijzer in het kristalrooster. Citrien wordt vaak gevonden in geoden, kristalclusters en als individuele kristallen.
Citrien wordt geassocieerd met het zonnevlechtchakra (derde chakra) en het sacraal chakra (tweede chakra). Het zonnevlechtchakra is verbonden met ons gevoel van eigenwaarde, onze wilskracht en ons vermogen om actie te ondernemen. Het sacraal chakra heeft invloed op onze creativiteit en passie. Citrien kan helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en het bevorderen van een gevoel van innerlijke kracht en positieve energie. Het kan ons helpen bij het bevorderen van creativiteit, passie en zelfexpressie, en kan ons helpen bij het nemen van actie om onze doelen te bereiken.
tentoon Spirituele Steen Citrien | Gratis Medium Spirituele Steen Citrien | Gratis Medium
medium met Spirituele Stenen

Kijk ook eens naar andere Spirituele Stenen