medium vertelt over tarotkaart toren uit Grote Arcana

tarotkaart toren

Ontdek de betekenis van de tarotkaart Toren en leer hoe deze kaart jou kan helpen om veranderingen te accepteren. Leer ook over de eigenschappen en symboliek van deze kaart en de impact ervan op jouw relaties en persoonlijke ontwikkeling.


Geschreven door

3 minuten leestijd
tarotkaart toren | medium
medium vertelt over de eigenschappen van tarotkaart toren

Eigenschappen Tarotkaart toren

De Toren is de zestiende kaart van de grote arcana in de tarot. De kaart toont een toren die door de bliksem wordt getroffen, waardoor de kroon naar beneden valt en de mensen die erin wonen eruit worden gegooid. De Toren symboliseert verandering, plotselinge gebeurtenissen en het instorten van bestaande structuren. De kaart vertegenwoordigt de noodzaak om oude patronen en overtuigingen los te laten en de moed om opnieuw te beginnen.

Eigenschappen van tarotkaart toren | Gratis Medium

De Toren is een kaart van verandering, plotselinge gebeurtenissen en het instorten van bestaande structuren. De kaart symboliseert een situatie die ons uit onze comfortzone duwt en ons dwingt om onze oude patronen en overtuigingen los te laten. Het kan ook wijzen op de noodzaak om onze ego's opzij te zetten en ons te openen voor nieuwe mogelijkheden en perspectieven.

medium praat je bij over de bijpassende horoscoop en het liefdesleven die toebehoort aan tarotkaart toren

Horoscoop en Liefdesleven passend bij tarotkaart toren

Horoscoop bij tarotkaart toren

Er is geen specifieke horoscoop die direct gekoppeld is aan De Toren. Echter, mensen geboren onder het teken van Waterman kunnen zich aangetrokken voelen tot de energie van De Toren. Watermannen staan bekend om hun vooruitstrevende en vernieuwende ideeën en zijn vaak bereid om oude structuren af te breken om nieuwe mogelijkheden te creëren.

Liefdesleven met tarotkaart toren

In liefde en relaties kan De Toren een teken zijn van plotselinge veranderingen en het instorten van bestaande structuren. Dit kan wijzen op een breuk of einde van een relatie, maar ook op de noodzaak om oude patronen en overtuigingen los te laten om zo ruimte te maken voor nieuwe groei en ontwikkeling. De kaart kan ons eraan herinneren dat het soms nodig is om oude situaties af te breken om nieuwe mogelijkheden te creëren.

medium over
betekenis omgekeerde tarotkaart

Tarotkaart toren Omgekeerd

Wanneer De Toren omgekeerd verschijnt, kan dit wijzen op een vermijding van verandering en het vasthouden aan oude patronen en overtuigingen. Het kan ook betekenen dat de persoon zich niet openstelt voor nieuwe mogelijkheden en perspectieven, waardoor groei en ontwikkeling worden belemmerd. Dit kan leiden tot stagnatie en het vastzitten in een comfortzone die uiteindelijk niet meer comfortabel is. In plaats van te vermijden wat er moet veranderen, kan de omgekeerde Toren ons aansporen om onze oude patronen en overtuigingen los te laten en ons open te stellen voor nieuwe mogelijkheden.

tarotkaart toren omgekeerd | medium